LÄMMIN SYYSTARJOUS NOPEIMMILLE!!

Julia NiemeläUutiset

klapikärry

Syyskuun ajan kärryllinen (4 irtokuutiota) kuivaa ylivuotista määrämittaista koivua VAIN 190€!! HUOM! Toimitus kanta-Kokkolan alueella sisältyy hintaan, sekä tietysti Lohtajalle ja Marinkaisiin myös! Soita ja tilaa pian, niin et jää ilman, 050-4910785!

Tykkää meistä! :)

Julia NiemeläUutiset

post-img-1

Olemme myös Facebookissa! Käy tykkäämässä sivustamme ja pysyt ajantasalla asioistamme! =) https://www.facebook.com/jatehuoltoniemela/

Vailla työpaikkaa?!

Julia NiemeläUutiset

post-img-1

Etsimme mukavaan joukkoomme jälleen uutta työntekijää! Viime kerralla haku tuotti tulosta, joten yritetään josko tärppäisi tätä kautta uudestaan! Jos olet reipas, itsenäiseen työhön kykenevä ja huolellinen ammattikuljettaja ja kokemusta löytyy koukkulaitteen käytöstä, voit olla etsimämme henkilö! Asiakaspalveluhenkisyys ja joustavuus ovat myös tärkeitä arvojamme! Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja, ota viipymättä yhteyttä numeroon 050-4910785!

Etsintäkuulutus!

Julia NiemeläUutiset

promo2

Etsimme mukavaan joukkoomme uutta työntekijää!  Jos olet reipas, itsenäiseen työhön kykenevä ja huolellinen ammattikuljettaja, voit olla etsimämme henkilö! Asiakaspalveluhenkisyys ja joustavuus ovat myös tärkeitä arvojamme! Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja, ota viipymättä yhteyttä numeroon 050-4910785!

Pääsiäinen tulee taas..! =)

Julia NiemeläUutiset

pääsiäinen

Virvon varvon..hyvää pääsiäisviikkoa kaikille! =) Pääsiäinen ei paljoa muuta ajoja tänä vuonna. Ainoastaan ensi maanantain ajot siirtyvät tiistaille! Nautitaan auringonvalosta! ^_^ Muistakaa tilata hyvissä ajoin kaivon tyhjennys, jos on tarvetta ennen pääsiäistä!

Nyt niitä saa meiltäkin! =)

Julia NiemeläUutiset

Tiedoksi, että nyt voitte tilata myös meiltä E-LASKUN omaan verkkopankkiinne! Se käy ihan helposti! Tarvitsette viimeisimmän laskumme viitenumeron ja menette verkkopankin ”E-laskut” sivulle ja ”Tilaa e-laskuja”- kohtaan. Sinne kirjoitatte hakukenttään ”Jätehuolto Niemelä” ja valitsette oikean vaihtoehdon. Lisätkää viitenumero pyydettyyn kenttään ja hyväksytte e-laskun tilauksen! Helppoa kuin heinänteko! =)

Apua asiakkaalta!

Julia NiemeläUutiset

Jos haluatte auttaa meitä työskentelemään tehokkaammin ja turvallisesti, pyydämme huolehtimaan jäteastian ympäristöstä talven aikana! Lumien poisto astian ympäriltä sekä liukkaalla kelillä pihan hiekoitus, auttaa meitä jo suuresti! Ja kuskit kiittää! ^_^

Viikon 53 tyhjennykset

Julia NiemeläUutiset

Pyrimme ajamaan mahdollisimman nopealla aikataululla viikon 53 tyhjennykset, koska tiedämme jätteitä olevan normaalia enemmän! Tyhjennyspäivä voi siis joillain alueilla aikaistua yhdellä päivällä. Toivotamme kaikille onnea ja menestystä vuodelle 2016! =)    

Pökköä pesään!

Julia NiemeläUutiset

tuli

Vielä ehdit tilata polttopuita jouluksi! Koivuklapit palavat halusta lämmittämään kotiasi! =) Soita numeroon: 050 491 0785 viimeistään tiistaina 22.12.!  

Näillä tarkenee!!

Julia NiemeläUutiset

klapikärry

Nyt jos koskaan on aika täyttää varastot kuivilla koivuklapeilla! Koivu on tiettävästi kuumaa tavaraa, joten kauppakin käy kuumana! Pidä varasi ettet jää ilman lämpöä! Nyt 4 i-m3 kärryllinen klapeja toimitettuna* syyshintaan 190€!!   *Toimitus kanta-Kokkolan alueelle sisältyy hintaan. Kysy myös toimitusta muuallekin!